5 duurzame modeboeken die lezen als een trein (Anna Roos van Wijngaarden)

We beloven je dat alles duidelijker wordt als je de volgende boeken op je nachtkastje legt – en ze leest, natuurlijk, schrijft Anna Roos van Wijngaarden in JAN Magazine.

Dit schrijft Anna Roos van Wijngaarden over Kleerkastvasten:

Een derde van de inhoud van onze kledingkast dragen we zelden en ondertussen blijven we nieuwe parels inslaan. Want je hebt ze nodig, is wat de mode-industrie je wil doen geloven. Het echte verhaal zit ingewikkelder in elkaar. Sarah deed jarenlang kritisch onderzoek naar de productie van kleding, van België tot Bangladesh. Uit protest besloot ze vervolgens om zes weken lang slechts zes kledingstukken te dragen. Na het omslaan van de laatste bladzijde heb je een beter beeld van de herkomst én de waarde van je kleding.

Lees het volledige artikel via JAN Magazine: https://www.jan-magazine.nl/lifestyle/g45734883/duurzame-modeboeken/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *