Duurzame mode, bestaat dat?

Als je ervan uitgaat dat kledij modieus moet zijn, hoe kan het dan duurzaam zijn? Wakkeren seizoenen in de mode onze voortdurende consumptiedrang aan? Hoe groot is de impact van de fast fashion industrie op de planeet en haar bewoners en hoe groot de verantwoordelijkheid van de consument?

Dat alles bespreek ik op zaterdag 16 december in de Vooruit tijdens het Festival van de Gelijkheid.

Schrijf je hier in!

Met Bruno Pieters (ontwerper – Honestby), Sarah Dimani (modest fashion influencer), Sylvie Van Acker (Sustainability Manager bij H&M), Tine Buysens (CSR Bel&Bo), Frank Dingemans (Kringwinkel Antwerpen, initiatiefnemer van The Empty Shop Antwerpen), Toos Franken (ontwerpster) en Sara Ceustermans (Schone Kleren Campagne), Inez Louwagie (Netwerk Bewust Verbruiken).

Screen Shot 2017-11-28 at 16.43.06

Welke vragen mag ik zeker niet vergeten te stellen? Laat mij iets weten via mail!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *