Hoe vermijden Belgische sportmerken schadelijke chemicaliën?

Op kleren staat geen ingrediëntenlijst zoals dat bij bewerkte voeding of cosmetica het geval is. De tips van Belgische sportmerken Pure By Luce en RectoVerso kunnen je ook als consument wegwijs maken.

Loes Vandekerckhove, oprichter van Pure By Luce, en Mathieu Liebaert, CEO van Liebaert en dochterbedrijf RectoVerso, vertellen over het productieproces van hun sportkledij: welke stoffen kiezen ze, wat voor chemicaliën zitten daarin en hoe garanderen ze dat die onze huid ten goede komen?

Lees het volledige artikel via Knack Weekend: https://weekend.knack.be/lifestyle/mode/sporten-gezond-hangt-van-je-sportlegging-af-chemicalien-die-beloven-dat-je-niet-zult-zweten-zijn-schadelijk-voor-onze-huid/

Foto’s: Pure By Luce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *