Hangt er een geurtje aan tweedehands?

Kan een geurstokje ervoor zorgen dat we vaker naar de Kringwinkel gaan? ‘Even charmeloos als een frituur die niet naar frietvet stinkt.’

De stijgende populariteit van tweedehandskledij ten spijt, associëren we een bezoek aan de kringwinkel nog al te vaak met een muf aroma. Onderzoekers aan de Universiteit Antwerpen, doctorandus Marie Das en haar student Alexander Jaspers op kop, bekijken of we die drempelvrees kunnen overwinnen met geurstokjes. ‘Maar dan is ook de nostalgie weg’, waarschuwt een Kringwinkelmedewerker.

Lees het volledige artikel voor De Morgen: https://www.demorgen.be/beter-leven/kan-een-geurstokje-ervoor-zorgen-dat-we-vaker-naar-de-kringwinkel-gaan-even-charmeloos-als-een-frituur-die-niet-naar-frietvet-stinkt~b6dce321/ De foto’s zijn van Tine Schoemaker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *