Groen achter de oren? Deze studentenondernemers vergroenen jouw kleerkast

Studentenondernemers Francesca, Zoë en Sumit zijn misschien nog groen achter de oren, ze zijn er ook op gebrand om onze kleerkast te vergroenen. Via upcycling gunnen ze kleding een tweede leven.

De dag nadat Francesca Kitoko (22) uit Denderleeuw haar bachelorproef Marketing indient, zit ik met haar op een terras in Brussel. Als ik Sumit Bunthanon (27) voor het eerst ontmoet, heeft hij pas een examen achter de rug. Voor Zoë De Cock (23) zit het schooljaar en daarmee haar studiecarrière er effectief op.

Lees alles over hun ondernemingen Kameni Fashion, vzw Verzamelwoede en Renée by Zoë op Knack Weekend: https://weekend.knack.be/lifestyle/mode/deze-belgische-studentenondernemers-maken-onze-kleerkast-groener/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *