‘Zaaikapitaal’ voor ecologische ondernemingen

De Stichting voor Toekomstige Generaties stelt vijf ondernemingen voor die onze planeet een warm hart toedragen. Als laureaten van de SE’nSE-prijs ontvangen ze 150.000 euro aan financiële middelen.

Met de steun van SE’nSE Fonds, het Seed Equity & Sustainable Entrepreneurship Fund, reikt de Stichting voor Toekomstige Generaties jaarlijks een prijs uit aan beloftevolle ondernemingen die het milieu willen vrijwaren. Dit doen ze voor het vijfde jaar op rij. Andere steunverleners zijn het Aether Fonds voor Toekomstige Generatiesde Eurofins Foundation, Wallonië en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Dankzij hun spaarpot kunnen ze vijf start-ups belonen voor hun inspanningen voor onze planeet. Ze noemen de steun niet ontoepasselijk ‘zaaikapitaal’. Dit jaar zijn de gelukkigen Beanlife, Eco-tap, GiveActions, PachaGreens en Sonian Wood Coop.

Lees het volledige nieuwsbericht via MVO Vlaanderen: https://www.mvovlaanderen.be/inspiratie/%E2%80%98zaaikapitaal%E2%80%99-voor-ecologische-ondernemingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *