Het menu van morgen

Een voorsmaakje van wat er in de toekomst op je bord ligt? Peulvruchten, noten, quinoa, zeewier en insecten zijn kanshebbers.

Cover voedsel toekomst

Onze aarde warmt op en steeds meer mensen gaan bewuster om met het milieu en wat ze wel of juist niet eten. Een voorsmaakje van wat er in de toekomst op je bord ligt? Peulvruchten, noten, quinoa, zeewier en insecten zijn kanshebbers. Stuk voor stuk zijn het voorbeelden van voedingsmiddelen die, binnen een evenwichtig voedingspatroon, zowel gezond als duurzaam zijn. En, bij voorkeur, lekker natuurlijk. Een blik op het menu van morgen tijdens deze week van de smaak.

Het menu van morgen

© Visie 16 november 2018

Meer informatie: www.voedselvoordetoekomst.be

Gezocht-Voedselvoordetoekomst-CMYK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *