Tiroler troubles in mijn kleerkast

screen-shot-2016-12-07-at-23-33-53

Ik sta voor mijn kleerkast en ik weet altijd wel wat aan te doen. Dat mag wel, met zo’n waslijst aan kledingstukken. Ruim 100 stuks in totaal, ondergoed, sokken en slaapkleedjes – zelfs mijn Tweety-pyjamabroek – nog niet eens meegerekend. Laat staan dat ik mijn aantal schoenen zou prijsgeven.

Toegegeven, een groot deel van dat aantal zijn kleren die mijn kast al jaren bevolken. En nog altijd zitten ze niet gewoon stof te vergaren: ik draag mijn Tiroler hemdjurkje van Mango nog steeds evenveel als zeven jaar geleden. Of was het acht?

Meer lezen over mijn lofzang op dat erg fout kleedje, dat ik desondanks nog steeds dolgraag draag?

http://fairfashionchallenges.be/blogsolo.php?post=18

© Gent Fair Trade – FairFashionChallenges.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *