Green Boomers #1 EDITORIAL

screen-shot-2016-12-07-at-21-15-23

Green Boomers is een spiksplinternieuw magazine, voor en door jongeren, met de steun van 11.11.11. Na de babyboomers staat nu een andere generatie voor de deur, een generatie die om de oren geslagen wordt met termen als klimaatverandering, duurzaamheid en doemscenario’s, maar niet zeker weet hoe daarmee om te gaan. Het zou nochtans ons goed recht zijn. Hoewel we nog een beetje groen achter onze oren zijn, zijn onze dromen niet voor groentjes: het gaat tenslotte om onze toekomst.

De eerste editie van het magazine Green Boomers, waarvoor ik (als vrijwilliger) de hoofdredactie op mij nam, is terug te vinden via https://issuu.com/greenboomers/docs/greenboomers_mei2015.

© 11.11.11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *