Kleerkastvasten op M-Fair

MO*collega Tine Danckaers interviewt mij op M-Fair in Mechelen.

Mechelen organiseert tijdens de Week van de Fairtrade 2023 opnieuw een festival voor eerlijke en duurzame kledij, met onder andere: de boekvoorstelling van Kleerkastvasten in de maneblussersstad.

M-Fair gaat door op:

  • Zondag 8 oktober 2023
  • Van 11 tot 17u
  • Cultuurcentrum Mechelen
  • Gratis

De vragen worden gesteld door MO*journaliste Tine Danckaers, geboren en getogen Mechelaar. Tine Danckaers is senior journaliste voor het mondiale magazine MO*, reist met regelmaat naar het Midden-Oosten en heeft ook een jarenlange expertise over migratie. Daarnaast schrijft ze over tal van andere mondiale thema’s. De inleiding wordt verzorgd door Zofia Mezeyova van WSM.

Nog meer interessants in Mechelen? Een expo over Chileens textiel (me gusta!), een workshop natuurlijk verven (natuurlijk!) en een voorleessessie uit het kinderboek van Jasmien Wynants en Judith Thomas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *