Kleerkastvasten in podcastvorm: Trouw

Komen we ooit van fast fashion af?

Onze kledinghonger kleedt de planeet uit. In de nieuwste aflevering van de podcast de Klimaatkwestie zoeken we uit hoe de wereld verslaafd raakte aan wegwerpmode, en hoe we dit ‘monster’ een halt toe roepen. Hiervoor interviewde Trouw-journalist Hannah van der Wurff mij in mijn (zegt ze dat nu echt?!) oude huis in Gent. Met collega Nienke Zoetbrood monteerde ze het aan elkaar ’tot een podcast waarvan je achteraf denkt, hé, kom ik echt zo slim over?’ Tenminste, dat laatste beloofde ze me bij haar bezoek. Het oordeel is aan jullie, beste lezer/luisteraar!

Beluister de podcast van Trouw: https://www.trouw.nl/duurzaamheid-economie/komen-we-ooit-van-fast-fashion-af~bffb5876/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *