Grootschalige enquête als duwtje in de rug voor designtools

VLAIO en Flanders DC hebben een studie opgezet om de impact van design op de bedrijfsvoering en innovatie bij Vlaamse bedrijven in kaart te brengen. Of je nu kaas gegeten hebt van designtools of niet: ook jouw medewerking is gevraagd. Daar heb je tijd voor tot vandaag, 12 mei.

Het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) en Flanders District of Creativity (Flanders DC) hebben een studie opgezet om de impact van design op de bedrijfsvoering in Vlaanderen in kaart te brengen. Met een enquête willen de organisaties de relevantie van design voor innovatie staven.

Via deze link kom je terecht bij de bevraging. Die neemt zo’n tien tot vijftien minuten van je tijd in beslag. Daarvoor heb je de tijd tot 12 mei 2021.

Lees het volledige nieuwsbericht voor MVO Vlaanderen: https://www.mvovlaanderen.be/inspiratie/grootschalige-enqu%C3%AAte-als-duwtje-de-rug-voor-designtools

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *